Latterguru forside Latterkursus Begejstring Lev i nuet Lattercoaching Positiv Power Legekursus Curriculum Vitae  

Thomas Flindt
Foredragsholder, forfatter, lifecoach og lattercoach.

Tlf.:      +45 70 23 00 16
E-mail:  thomas@lev-nu.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas Flindt og Ole Friis i ilden

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas Flindt og Ole Friis i ilden

 

Positiv Power

Du har drømmejobbet, du har din drømmebolig, måske har du også din drømmemand eller kvinde. Du har alt hvad du ønsker dig, og alligevel er du ofte træt, udkørt eller helt flad for energi.

Start dagen på den rigtige måde. Start jeres næste seminar med dette foredrag. Positiv Power - 2 timer i kontakt med den positive energi.

Alt i denne verden er energi: Ord, tanker, følelser, mad, miljø, tid, sted, handling og valg. Alt hvad du tænker, indtager eller bringer til veje i dit liv, vil give dig en følelse af velvære og overskud eller det modsatte.

Bliv bevidst om hvad energi er. Bliv bevidst om din enorme indflydelse på den positive og/eller negative energi der er i dit liv. I virkeligheden er der kun 2 grundfølelser. Føles det her valg godt eller føles det skidt? Den gode følelse er din guide, det er din sti - din vej.

Føles tid, sted og handling godt, er du på rette spor. Føles det forkert, skal du træffe nye valg. Det er meget simpelt, og alligevel er det så svært at praktisere. Er det svært fordi det er simpelt, eller er det svært fordi vi har glemt at lytte til os selv?

En positiv tanke er 100 gange stærkere end en negativ tanke. Alt hvad der er i dit liv lige nu, har du skabt på baggrund af noget du har tænkt. Du er og bliver hvad du tænker! Tanker er den største skabende kraft i dit liv. Hvis du kan se billedet i dit hoved, kan du snart se det i dit liv. Spørgsmålet er om du trækker de rigtige billeder ind i dit hoved!

På dette kursus starter du en positiv proces som vil have indflydelse på både dit arbejds- og privatliv. Her begynder du at skabe bevidst positiv energi i dine arbejdsopgaver og i dit miljø, i og uden for arbejdspladsen.

Påvirk dine kollegaer, din arbejdsplads og dine kunder i en retning hvor tingene ganske simpelt glider nemmere.

Log on på den gode energi!

Varighed: 1½ - 2 timer eller efter behov

____________________________________________

Back to Nature

At vende tilbage til din naturlige power. (Heldagskursus)

Når du bliver bragt ind i denne verden, er du ren power. Du er ren energi, ren bevidsthed. Du er sulten på livet, og du er ikke bange for at skrige efter det du vil have ..

Menneskets naturlige tilstand er spontan og selvudtrykt energi i nuet.

Det er naturligt at være opmærksom og bevidst om hvad du vil have ud af livet!

Din naturlige tilstand er at være i flow, med det der er. At være konstant lyttende og opmærksom på din optimale og bedste respons på dette øjeblik.

Desværre er mange mennesker bundet til deres historie og vaner. Cirklen vi bevæger os i som voksne bliver mindre og mindre. Mulighederne bliver færre, og ønsket om forandring er blot en tanke, ikke en handling.

Back to nature, er at bryde vaner og mønstre. At fjerne autopiloten og træde ind i din naturlige tilstand af power.

Back to Nature er en helhedsoplevelse med Positiv Power Peptalk - med FIREWALK og med Ny og målbevidst energi til krop og sind.

Firewalken er en fysisk, mental, emotionel og spirituel vandring på gløder, der åbner for et powerskabende gennembrud til Nuets kraft.

Du Forbereder dig til at bryde begrænsende holdninger og mønstre der holder dig tilbage.

Du bliver Klar til at genindtræde i din naturlige tilstand af power.

Du tager Action med det første skridt på gløderne. Det fører dig gennem din frygt og gamle overbevisninger - ind i Selvtillid og Power!

Du reflekterer over din genfundne, naturlige power-tilstand. Gennem Future Vision Quest erkender du, hvad der nu ikke blot er fjerne muligheder, men sandsynligheder eller endnu bedre: naturlige, powerfulde klare mål og valg !

Thomas Flindt og en af Danmarks mest erfarne firewalkinstruktører giver dig: Et 4-6 timers kursus med kampråb, firewalk og befriende latter.

Vi er mobile og holder gerne kurset hos jer, eller på jeres kursussted. Har du naturen, så kommer vi med naturens kræfter!

”Et skridt taget bevidst skaber større forandring end 1.000 skridt taget i ubevidsthed”

 

 
Design og udvikling: Page Design ApS