Latterguru forside Latterkursus Begejstring Lev i nuet Lattercoaching Positiv Power Legekursus Curriculum Vitae  
Thomas Flindt
Foredragsholder, forfatter, lifecoach og lattercoach.

Tlf.:      +45 70 23 00 16
E-mail:  thomas@lev-nu.dk

 

 

Thomas Flindt og Ole Friis i ilden

Lev i Nuets Kraft

Livet er ikke som man har det - men som man tager det!

Aldrig før har vi haft så mange muligheder. Aldrig før har vi haft så meget at leve op til - så meget at se frem til - så meget vi skal nå - og så meget vi skal være for hinanden.

Det giver os stress at tænke på.

Men det meste af vores stress er imidlertid selvforskyldt, og fuldstændig unødvendigt. Retter vi vores fulde opmærksomhed ind i nuet, ved vi også, at vi kun skal tage en ting ad gangen, at vi kun skal træffe et valg ad gangen, og at vi skal give tingene og menneskerne omkring os den rette opmærksomhed.

Overskud, nærvær og nydelse er værdier vi alle sætter højt, men du kan kun nyde de værdier hvis du er her i nuet!

Lær, at fokusere al din kraft og energi ind i nuet. Det er her livet leves. - Lær at Leve efter dine mål i nuet. Prøv en metode hvor du når dine mål hurtigere og sjovere! - Lær at fokusere på dine værdier i nuet!

Når du lever efter dine værdier, træder du mere i karakter som det menneske du virkelig er! - Lær hvordan du enkelt og nemt kan skabe kontakt til nuet

Et nærværende foredrag af Thomas Flindt

Varighed 1 - 2 timer eler efter behov

____________________________________________

Back to Nature

At vende tilbage til Nuets Power og din naturlige power (Heldagskursus)

Når du bliver bragt ind i denne verden, er du ren power. Du er ren energi, ren bevidsthed. Du er sulten på livet, og du er ikke bange for at skrige efter det du vil have ..

Menneskets naturlige tilstand er spontan og selvudtrykt energi i nuet.

Det er naturligt at være opmærksom og bevidst om hvad du vil have ud af livet!

Din naturlige tilstand er at være i flow, med det der er. At være konstant lyttende og opmærksom på din optimale og bedste respons på dette øjeblik.

Desværre er mange mennesker bundet til deres historie og vaner. Cirklen vi bevæger os i som voksne bliver mindre og mindre. Mulighederne bliver færre, og ønsket om forandring er blot en tanke, ikke en handling.

Back to nature, er at bryde vaner og mønstre. At fjerne autopiloten og træde ind i din naturlige tilstand af power.

Back to Nature er en helhedsoplevelse med Positiv Power Peptalk - med FIREWALK og med Ny og målbevidst energi til krop og sind.

Firewalken er en fysisk, mental, emotionel og spirituel vandring på gløder, der åbner for et powerskabende gennembrud til Nuets kraft.

Du Forbereder dig til at bryde begrænsende holdninger og mønstre der holder dig tilbage.

Du bliver Klar til at genindtræde i din naturlige tilstand af power.

Du tager Action med det første skridt på gløderne. Det fører dig gennem din frygt og gamle overbevisninger - ind i Selvtillid og Power!

Du reflekterer over din genfundne, naturlige power-tilstand. Gennem Future Vision Quest erkender du, hvad der nu ikke blot er fjerne muligheder, men sandsynligheder eller endnu bedre: naturlige, powerfulde klare mål og valg !

Thomas Flindt og en af Danmarks mest erfarne firewalkinstruktører giver dig: Et 4-6 timers kursus med kampråb, firewalk og befriende latter.

Vi er mobile og holder gerne kurset hos jer, eller på jeres kursussted. Har du naturen, så kommer vi med naturens kræfter!

”Et skridt taget bevidst skaber større forandring end 1.000 skridt taget i ubevidsthed”

 
Design og udvikling: Page Design ApS