Latterguru forside Latterkursus Begejstring Lev i nuet Lattercoaching Positiv Power Legekursus Curriculum Vitae  

Latter med succes

Jane Dixen og Christoffer Quist - latterkursus hos Four Systems

Læs her hvad kunderne siger:

Thomas Flindt er en livlig og energisk fortæller og underviser. Han havde god kontakt med alle de 60 kollegaer vi havde på seminaret og formåede at få alle med på ”legen”. Han har en stil, som virker oprigtig og naturlig.

Jeg vil helt sikkert anbefale Thomas til andre der søger en lattercoach. Der var en god adskillelse mellem foredraget og selve latter meditationen. Alle kom ud af lokalet med god energi og talte længe om oplevelsen efterfølgende.

Imtiaz Ahmed, Privatmarkedschef
SYD ENERGI Service A/S

________________________

Kære Thomas. 

Du er fantastisk!!!!

Der har været en så stor og positiv tilbagemelding fra ALLE.

 

Ord der blev sagt om dig efter dit latterkursus: Medrivende / Super med en teoretisk indgangsvinkel / Brudt barriere / En stærk fælles oplevelse / Fantastisk underviser / ...

 

Ja jeg kunne blive ved, men hvor var det en dejlig oplevelse at have dig hos os og du kan tro at vi vil anbefale dig videre ud i den "store verden".

 

Tusinde tak for denne gang, Thomas.

 

Charlotte Kolvig-Raun Kirkegaard,

Hørsholm Kommune

________________________

 

Underviser Thomas Flindt er spændende at høre på og så er han rigtig sjov. Det var interessant at høre, hvad et godt grin rent faktisk kan gøre for krop og hjerne.

 

Perspektivet på foredraget gjorde/gør at man får lyst til at grine mere. Selve grineseancen var hylende morsom og vi fik helt klart grinet igennem.

 

5 stjerner ud af 5 stjerner fra os.

 

Interterminals

Charlotte Erlandsen

________________________

 

 

Flere referencer - klik her

Thomas Flindt
Foredragsholder, forfatter, lifecoach og lattercoach.

Tlf.:      +45 70 23 00 16
E-mail:  thomas@lev-nu.dk

Danmarks sjoveste Latterkursus

Jeg har i 10 år haft stor succes med mit latterkursus. Hundredvis af danske virksomheder og institutioner har brugt mit kursus som inspiration til at få en sjovere og mere positiv hverdag.

 

Latterkurset bruges som teambuilding, peptalk eller et simpelt "wake up call" til morgenmødet.

 

Jeg kan levere dette latterkursus i mange forskellige versioner. Kom med din ide, og jeg laver et foredrag der passer perfekt til jeres firma eller kursusdag.

 

Dette foredrag er også blevet kaldt:

 

"Smil - du er på arbejde"

"Latterterapi"

"Happiest people in the world - foredrag på engelsk"

 

I denne video kan du se hvad der sker, når en af Danmarks førende restauranter får en uges latterterapi:

 

Latterkursus

1 ½ times foredrag om livskvalitet og arbejdsglæde.

Når vi ler sammen, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden. Vi får en følelse af velvære i kroppen, og vi begynder at fokusere på de gode sider af tilværelsen. Latteren giver os nærvær og ligeværd, den gør at vi kommer mere tilstede i os selv.

Hvordan kan det så være, at vi voksne griner mindre og mindre? Børn griner 20 gange mere på en dag end en voksen. Hvad er der blevet af den latter, du havde som barn?

Et skridt på vejen er at søge glæden og latteren mere bevidst, at træde ind i nuet og tage ansvaret for din egen livsglæde.

På kurset får du værktøjer til at være i nuet. Du får værktøjer til at grine af de små ting i hverdagen. Du kan også lære at grine af dig selv, hvis du tør!

Når du har nemt ved at grine bliver livet meget sjovere at leve. Rent psykisk bliver du også lettere. Du mærker og oplever flere succesoplevelser når latteren flyder frit i dig.

På kurset lærer du alle de fysiske fordele der er at hente i latteren, og hvordan du gennem kroppen kan åbne op for glæden og latteren der bor i dig.

______________________________________

14 dage med Latter

Få en ny arbejdsplads på 14 dage!

Jeg har i de senere år gennemført grineforløb med flere danske virksomheder - blandt andre: Four Systems, Netkoncept, SuperBest, Superoffice med fl.

Denne glade start på dagen skaber en stemning som medarbejderne tager med sig hele dagen.

Samarbejde, kommunikation og sociale forhold er blevet væsentligt forbedret hos de virksomheder der har prøvet et 14 dages forløb med latter.

Christoffer Witt Quist - Adm. Direktør, Four Systems udtalte efter 14 dage med morgen latter: "Det er blevet en sjovere arbejdsplads. Stemningen er blevet rigtig god. Vi griner mere sammen nu end tidligere"

Den positive ånd tager medarbejderen med sig i sit arbejde, i forholdet til sig selv og til kunderne. En glad og tilfreds medarbejder skaber naturligvis bedre resultater.
 
Eksempel på 14 dage med latterterapi:
En introduktionsaften på 1½ time med foredrag om latter, samarbejde og sociale forhold på arbejdspladsen, samt en introduktion til forløbet. Der foretages en "før" test med henblik på at måle udviklingen.

Herefter gennemfører vi et 14 dages forløb med latter, hvor alle ansatte griner sammen 10-15 minutter hver morgen inden dagens arbejde påbegyndes. Alternativt kan virksomheden afholde forløbet som frokost latter eller fyraftenslatter.

Efter forløbet laver vi en samlet vurdering, samt giver mulighed for at virksomheden kan fortsætte med at grine en gang ugentligt eller månedligt.

”Jeg føler generelt et oparbejdet overskud i kroppen, samt en glæde, som jeg ikke kan forklare med andet end det 14 dages grineforløb jeg har deltaget i. Vi har fået det bedre med hinanden, rent socialt - og det gavner vores samarbejde på flere måder bl.a. er vi blevet bedre til at smalltalke og lige høre hvordan det går med hinanden”

Jacob Rentsch Larsen, Netkoncept A/S 

 
Design og udvikling: Page Design ApS