Latterguru forside Latterkursus Begejstring Lev i nuet Lattercoaching Positiv Power Legekursus Curriculum Vitae  
Thomas Flindt
Foredragsholder, forfatter, lifecoach og lattercoach.

Tlf.:      +45 70 23 00 16
E-mail:  thomas@lev-nu.dk

Bryd vanen - med begejstring 

Tænk nyt og oplev noget nyt!

 

Dette foredrag handler om at tænke nye tanker! Når du tænker nye tanker er der en stor chance for at du får en belønning. Belønningen er nye erkendelser og nye muligheder.  

 

Alt hvad vi foretager os i livet, alt hvad vi oplever og opnår, kommer af vores reaktion på omverdenen. De fleste af vores reaktioner er betingede reflekser. Vi gør som vi plejer at gøre, fordi det skaber tryghed og sikkerhed. Når vi gør som vi plejer, er vi på sikker grund, men vi oplever ikke noget nyt og skaber ingen nye muligheder eller forbindelser. Hvis du vil opnå noget nyt, må du et kort sekund ud på usikker grund.

 

Kroppen og hjernen fungere på den måde, at vi får en belønning af at gøre som vi plejer uanset om det er godt eller skidt. Når vi gør som vi plejer eller ser noget som vi genkender, får vi en belønning af kroppen. Vi producerer dopamin (et morfinlignende stof) som giver os en følelse af velbehag. Men det er blot en kort belønning, og det er præcis sådan de fleste dårlige vaner er; en kortsigtet belønning/løsning!

 

Ønsker du at skabe en positiv forandring er du nødt til at tænke nye tanker. Der er en enorm power i at tænke nyt og positivt. Tænk på alle de mennesker der har revolutioneret din verden i en positiv retning. De har alle haft modet til at tænke nye tanker! Tænk på den begejstring du har oplevet omkring disse mennesker. Tænk på den glæde og succes du har oplevet via nye tanker og nye ideer. Det er præcis den glæde og succes dette foredrag handler om.

 

Foredraget er også et interaktivt kursus, der indeholder tanke, handling og muligheden for at træffe nye valg. Alle på kurset siger Ja (efter eget valg) til at indføre en ny positiv vane.

 

Kurset et sat til 2 x 45 minutter og ser således ud i overskriftform:

1.       del

  • Vaner skaber dit liv
  • Positiv Power
  • Glæde skaber succes

Pause (10.min)

2.       del

  • Begejstring (teamøvelse)
  • Nye vaner – nye muligheder
  • Guldvinder (teamøvelse)

Hvordan vil dit liv ændre sig, hvis du valgte at smile til alle de mennesker du møder om morgenen, inkl. dig selv? Dette er blot et eksempel på en ny vane! Dit liv, som det ser ud lige nu, er resultatet af dine gode og dårlige vaner. En ny vane kan i princippet ændre alt. Det er dit valg!

 

Foredrag for Nykredit 14. maj 2009


Dit foredrag er utrolig tankevækkende! Du er meget intens og meget tilstede. Man kan slet ikke lade være med at lytte interesseret i hvad du siger. Jeg kan mærke at du tror på det du siger, og at du lever efter dine egne regler - Det er fedt at opleve!

Jeg kan også mærke en forskel i mine tanker siden dit foredrag. Jeg var lidt nede i kulkælderen inden mødet med dig. Mine tanker er meget lysere nu! Tak, Thomas!  Det er den bedste oplevelse jeg har haft med teamcoaching i mit liv.


Lasse Bomann

Nykredit, Charlottenlund

 
Design og udvikling: Page Design ApS