Latterguru forside Latterkursus Begejstring Lev i nuet Lattercoaching Positiv Power Legekursus Curriculum Vitae  
Kursus i Arbejdsglæde med Thomas Flindt og Jytte Abildstrøm
Jytte Abildstrøm og Thomas Flindt
Thomas Flindt
Foredragsholder, forfatter, lifecoach og lattercoach.

Tlf.:      +45 70 23 00 16
E-mail:  thomas@lev-nu.dk

Arbejdsglæde for voksne

Hvordan får I nye og innovative ideer på din/jeres arbejdsplads. Hvor kommer de ideer fra der skaber positiv forandring og nye muligheder? Har I et kreativt rum. En legeplads hvor ideerne kan blomstre. Er I som virksomhed bevidste om der skal skabes nye ideer og kreativt flow for at kunne være med i gamet. Eller følger I bare efter kollegaerne i branchen?

Oplev denne 2 timers workshop hvor Jytte Abildstrøm og Thomas Flindt inspirerer og motiverer dig og dine kollegaer til at bruge fantasien

Leg er liv og læring. Så enkelt kan det siges. Uden leg, ingen udvikling, ingen læring! Leg er en proces, der giver udviklingsmuligheder hos børn og hos voksne. Når mennesker mødes i leg opstår der spontanitet, glæde og kreativitet. Man kan sige, at i leg er ”alt tilladt” her er der ingen grænser for fantasi og kreativitet.

Den daglige leg på en arbejdsplads giver næring til glæden og ved at gøre noget for andre (og sammen med andre) opstår der nye ideer. At give hinanden lov til leg i det daglige arbejde vil give større arbejdsglæde og også nye tanker omkring det at tage sit arbejde op til revurdering. Hvad er vores hensigt med vores liv og vores arbejde?

Hvor er det at du oplever dig selv blomstre som menneske? Hvor kommer de gode ideer fra? Det må og kan kun ske i et kreativt flow. Et flow hvor der er lethed, frihed og lyst til at lege med kreativiteten og fantasien. Leg og kreativitet skal ikke bare tænkes det skal mærkes og have plads til at blomstre i hverdagen.

Lad din virksomhed blomstre!

Jytte Abildstrøm er skuespiller og har arbejdet med børne- og voksenteater i mere end 40 år på Riddersalen. I 2010 modtog hun hædersprisen for sit arbejde ved årets Reumert-festival.

Thomas Flindt har arbejdet professionelt med arbejdsglæde siden 2003. Han har afholdt over 1000 foredrag på danske såvel som internationale virksomheder og institutioner.

 
Design og udvikling: Page Design ApS